Γεννήθηκε το 1954 στο Διδυμότειχο Έβρου στην Ελλάδα.

Από το 1964 έως το 1970 υπήρξε μέλος της φιλαρμονικής του Δήμου Διδυμοτείχου ως εξάρχων τρομπετίστας. Αρχιμουσικός ήταν ο αείμνηστος Χρήστος Μανδαλλίδης.

Στην ηλικία των 14 χρόνων, το 1968, ξεκίνησε να δημιουργεί τα πρώτα του συνθετικά πονήματα και σκίτσα, τα οποία είναι είτε ασματικά είτε αμιγώς οργανικά.

Μεταξύ του 1970 και του 1974, σπούδασε πιάνο και ανώτερη θεωρητική στο Κρατικό  Ωδείο Βορείου Ελλάδος, με κύριο καθηγητή τον Γρηγόριο Δαμιανό.

Στα έτη 1974 έως και 1981 σπούδασε Ιατρική και εκπόνησε ταυτόχρονα την  διδακτορική διατριβή του στο πανεπιστήμιο του Μιλάνου στην Ιταλία. Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια σε θέματα ενορχήστρωσης, τεχνικών σύνθεσης καθώς και μουσικής αισθητικής, στο Konservatorium Giuseppe-Verdi στο Μιλάνο.

Από  το 1982 (έως και σήμερα) έχει μετοικήσει στη Στουτγάρδη της Γερμανίας, όπου εξειδικεύεται στη γενική ιατρική διατηρώντας ιδιόκτητο ιατρείο. Παράλληλα συνεχίζει να συνθέτει μουσική, ενώ κυκλοφορούν από την εταιρεία The human voice δύο CDs δικής του παραγωγής (Shades of Love, 2011 και Return, 2012).


Βιογραφία | Εργογραφία | Νέα | Επικοινωνία